De ruimte om het beste van jezelf te laten zien.
Onze Werkmaatschappijen
Produceren voor Automotive
Het EMS-productieproces
New Product Introduction voor Astron
Van Geigerwatch tot Melkrobot
Neways staat midden in de samenleving - we leveren moderne elektronische toepassingen voor bedrijven in allerlei sectoren. We opereren binnen het uitgebreide en internationale netwerk van onze klanten, leveranciers en kennispartners. De kern van ons bedrijf is de focus van onze medewerkers om binnen die verscheidenheid een constante hoge kwaliteit te leveren.
Dat is een verantwoordelijke, maar ook boeiende opdracht. Het biedt ons de kans om nieuwe technologieën en werkwijzen te ontdekken, creatief te zijn, en te ondernemen. Maar dat is niet enige reden waarom mensen graag werken bij Neways, er heel lang blijven, en zich verbonden voelen met elkaar en met het bedrijf. Het heeft ook te maken met waar we in geloven - dat we alleen succesvol kunnen zijn als we uitgaan van een menselijke benadering, en een menselijke schaal. Zoals de schaal van onze werkmaatschappijen, die de vrijheid hebben om hun eigen ontwikkeling vorm te geven. Die een werkomgeving bieden waarbij iedereen elkaar persoonlijk kent, en iedereen kan bijdragen, zichtbaar, met veel verantwoordelijkheid en veel vrijheid om dat ondernemerschap in te vullen. Kortom: een warme werksfeer, en een positieve en productieve werkomgeving.
Wie werkt bij Neways zal het herkennen - het saamhorigheidsgevoel. Wie werkt in Echt, of werkt in Slowakije, of Leeuwarden of Duitsland - de mensen van elke Neways locatie zullen elkaar altijd helpen, met het samen zoeken naar oplossingen, en het met elkaar streven naar het creëren van het beste product. Samen werken aan het nog verder verbeteren van onze technologische kennis. Samen werken, met plezier, en met alle ruimte om het beste van jezelf te laten zien.
Interviews met Neways medewerkers
Frans Gevers
Manager Design & Engineering
Ingrid Hoogstins
Account Manager
Marcel Feitsma
Senior Test Engineer
Nanda Vonk
Key Account Manager Healthcare
Willy van Laarhoven
Customer Quality Engineer
Laurentiu Ciocoiu
Quality (QESH) Manager
Hans Gerrist
Senior Project Manager
Mohammed Alhillawie
NPI Engineer
Hans Ketelaars
Managing Director
Michel Postma
Managing Director