De volledige levenscyclus van industriële en professionele elektronica.
Onze Werkmaatschappijen
Van Geigerwatch tot Melkrobot
New Product Introduction voor Astron
Produceren voor Automotive
Het EMS-productieproces
Neways Electronics International N.V. – een Nederlandse, beursgenoteerde onderneming in de Top 5 van EMS-bedrijven in Europa, met zo'n 3000 werknemers wereldwijd. Electronic Manufacturing Services betekent: de productie van geavanceerde elektronica. Bijvoorbeeld een besturingsonderdeel in een MRI-scanner van Philips Medical. Of een volledig aansturingskabinet met duizenden chips en verbindingen als onderdeel van een machine van ASML, die microchips belicht. En, minder groot, maar niet minder geavanceerd: het elektronische hart van een gehoorapparaatje waarop de onderdelen kleiner zijn dan millimeters.
De Neways Groep in Nederland bestaat uit een hoofdkantoor in Eindhoven en daarnaast uit 6 werkmaatschappijen in Eindhoven, Echt, Enschede en Leeuwarden. Deze werkmaatschappijen hebben een grote mate van autonomie en werken dynamisch samen. Neem, als voorbeeld, Neways Micro Electronics in Echt. Daar werken circa 200 collega's samen aan de productie van micro-elektronica op een keramische ondergrond. NME levert rechtstreeks aan haar klanten maar ook aan de andere Neways werkmaatschappijen. Het productontwerp wordt daarbij vaak uitgevoerd door de Systeem Architecten van Neways Technologies in Eindhoven, de enige werkmaatschappij van Neways die niet produceert.
Daarnaast heeft Neways 3 vestigingen in Duitsland. In de Neways productiefaciliteiten in Slowakije en China worden hogere volumes elektronica geproduceerd.
De expertise van Neways bestaat uit de kennis over productontwerp en de veeleisende productieprocessen, de elektronische onderdelenmarkt (de componentenmarkt) en de complexe logistieke keten die nodig is om levering aan onze klanten tijdig, en over een langere periode te kunnen garanderen.
De decentralisatie van Neways biedt een persoonlijke, slagvaardige werkomgeving binnen een platte organisatiestructuur. Onze medewerkers hebben een brede verantwoordelijkheid en veel vrijheid bij de invulling ervan. De omgang is open en makkelijk, de communicatie direct en zonder bureaucratie.

Bezoek de Neways Corporate website.
 
Neways Jaarverslag 2018. 
Interviews met Neways medewerkers
Ingrid Hoogstins
Account Manager
Bob Konings
Managing Director
Marcel Feitsma
Senior Test Engineer
Hans Ketelaars
Managing Director
Mohammed Alhillawie
NPI Engineer
Michel Postma
Managing Director
Frans Gevers
Manager Design & Engineering
Laurentiu Ciocoiu
Quality (QESH) Manager
Jeroen Knol
Managing Director
Hans Gerrist
Senior Project Manager